Beyoncé – Best Thing I Never Had

Posted: 7 Juli 2011 in Download Audio, Female Singer, Music Video, Pop, R&B, Review, Song Lyrics
Tag:

Artist :  Beyoncé
Title : Best Thing I Never Had
Album : 4
Video’s Release Date :  7 Juli 2011
Indonesia’s Released by : Sony Music Indonesia

Reviews

Queen Bee itulah julukan yang diberikan oleh Beyonce, jebolan destiny child ini telah mengeluarkan album terbarunya bertajuk “4”, kenapa 4 karna ini adalah album ke-4 dari istri Jay-Z ini. Cewek yang satu ini juga baru-baru ini mendapatkan penghargaan spesial dari BillBoard Awards. Dan nggak lama ini Beyonce merilis single ke2 dia “Best Thing I Never Had” pada 1 juni 2011 kemarin, single ini seakan-akan mengingatkan kita dengan “Irreplaceable” tapi dengan balutan ballada tentunya.

Best thing i never had ini lagu yang merupakan perasaan bersyukur karna si cewek telah melihat keburukan dari cowoknya yang ternyata berengsek, bisa dilihat dari lyricnya”// You showed your ass and I saw the real you //Thank God you blew it//Thank God I dodged the bullet// I’m so over you Baby good lookin’ out”. Saya mengira lagu 1+1 yang di rilis sebagai single ke2 dia, karna cover singlenya udah dirilis dan beyonce juga telah menyanyikannya di American Idol Result Show yang lalu. Dan saya sangat senang juga karna bukan 1+1 yang dijadiin single karna kurang ngenah kalo dijadiin single, kok malah ngebahas 1+1 sih lets move on. Lagu yang berdurasi 04:13 menurutku mempunyai beat yang bikin addicted dengan dentingan piano yang mengalun dengan indahnya dari awal sampai akhir dan kualitas suara beyonce yang udah nggk diragukan lagi nggk salah kalo dia dinobatkan sebagai DIVA. Semua orang juga bakalan setuju kalo aku bilang single ini adalah lagu terbaik di album terbarunya 4

Lagu “BestThing I Never Had” ini adalah lagu ballad yang sama sekali nggk cengeng terlihat skali kalo emang si Beyonce THE POWER OF GIRLS, dan yang membuat saia kagum adalah musikalitasnya yang konsisten dengan apa yang dia tawarkan semenjak ada di dunia hiburan, ini yang saya salut sama beyonce ketika artis-artis telah banting setir dari genre R&B ke genre DANCE dia tetap bertahan dan masih di sukai oleh penggemar fanatiknya.

Music videonya sendiri si beyonce diceritakan menikah dan memakai gaun pegantin, dan ada juga bagian prom night dia waktu jaman2 high school masi terlihat sama dengan sekarang, udah itu MV ini mungkin gambaran penikahan dia sama jay-z karna berlatarkan upacara pernikahan Mvnya sendiri menurutku simple banget nggk terlalu wah seperti yang laen2 but beyonce looks Stunning in there.

source : creativedisc.com

Music Video

Lirik Lagu

What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must’ve been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I’m so over you
So baby good lookin’ out

[Chorus]
I wanted you bad
I’m so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I’m gon’ always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

So sad, you’re hurt
Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don’t deserve my tears
I guess that’s why they ain’t there
When I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I’m so over you
Baby good lookin’ out

[Chorus]
I wanted you bad
I’m so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
I said, you turned out to be the best thing I never had
And I’ll never be the best thing you never had
Oh baby I bet sucks to be you right now

I know you want me back
It’s time to face the facts
That I’m the one that’s got away
Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
Thank God I found the good in goodbye

[Chorus]
I used to want you so bad
I’m so through it that
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I will always be the, best thing you never had.
Best thing you never had!

I used to want you so bad
I’m so through it that
Cause honestly you turned out to be the best thing I never had
Oh you turned out to be the best thing I never had
Oh I will never be the best thing you never had
Oh baby, I bet it sucks to be you right now

Goes around, comes back around
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now

Click here to download this song

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s